Logo

Fiskefilet pecanpaneret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskefilet pecanpaneret

 

Det her er noget helt andet end fiskepinde. En gylden sprød pecan-panering og en krydret sauce, giver en helt ny og spændende smag. Usædvanligt.

• Vineddike giver en fin smagsbrydning uden at tilføre kalorier

Forberedelse 15 min. Tilberedning 15 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Pecanpaneret fiskefilet:

450 g filet af rødspætte, skrubbe, rødtunge eller søtunge

2 spsk hvedemel

2 spsk finthakkede pecannødder

1 tsk salt

1 tsk friskkværnet sort peber

Y2 dl mælk

4 spsk flydende margarine

50 g røget skinke

dl balsam vineddike

 

* Fremgangsmåde:

1 Bland mel, finthakkede pecannødder, salt og peber. Bland det godt.

Dyp fiskefileterne i mælk og paner dem i pecanblandingen.

Sørg for at paneringen dækker fisken og at den sidder fast.

 

2 Opvarm 1 spsk flydende margarine på en teflonpande ved jævn varme.

Steg fiskefileterne til de er gyldne, ca. 10 min.

Vend dem en gang.

Læg fiskefileterne på et fad og dæk med folie for at holde dem varme.

 

3 Tør panden med køkkenrulle og opvarm resten af fedtstoffet ved jævn varme.

Hak skinken fint og brun den i fedtstoffet under omrøring, ca. 2 min.

Tilsæt vineddike.

Varm op igen, rør rundt nu og da til saucen koger.

 

4 Anret fisken på tallerkener og øs skyen over. Server straks.

 

Tips & råd

 

Fiskefilet pecanpaneret

Pecannødderne skal være meget finthakkede, inden du blander dem med melet, ellers risikerer du, at nødderne triller af under stegningen.

 

Fiskefilet pecanpaneret

Du kan anvende en gammeldags persillehakker, når du hakker nødderne, men det går .hurtigere i blender eller foodprocessor.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 279 = kJ 1171

Kulhydrat 4 g Protein 23 g Fedt 19 g (61%) Fibre 1 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålssauté med AmchoorHer er en spændende opskrift på indisk inspireret blomkålssauté, der for eksempel kan...
• Piement d'EspelettePiment d'Espelette er et chilikrydderi fra den lille baskiske by Espelette. De små røde...
• amchoorAmchoor, også kaldet mangopulver, er et frugtagtig krydderipulver lavet af tørret umoden...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Fiskefileter OstegratineredeFå vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende...
• Kalkun i selleri + Rabarber med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os