Logo

Fiskefileter Ostegratinerede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskefileter Ostegratinerede

 

Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er naturligvis helt gratis.

(6-8 pers.)

 

#

500 g rødspættefileter

1½ dl tør hvidvin

½ tsk groft salt

180 g rejer

500 g champignoner

50 g smør

2 dl piskefløde

1 tsk hvedemel

½ tsk groft salt

hvid peber

evt. lidt citronsaft


Gratinering: 100 g revet, mild Danbo

2 spsk rasp

25 g smør.

Pynt: rejer

Tilbehør: flute.

*

 

Rul fiskefileterne med skindsiden indad.

Damp dem i en bredbundet gryde, i hvidvin tilsat salt, ca. 5 min. under låg.

Læg fileterne i et ovnfast fad og drys rejerne over.

 

Skær champignoner i skiver, og svits dem i smør.

Hæld fløde og fiskesuppe ved, drys mel over.

Kog stuvningen lidt ind.

Smag til og hæld den over.

 

Gratiner retten 10-20 min. øverst i ovnen, ved 225 °C til den er gylden.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskefileter med krydderurtesauceFå vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende...
• Fiskefilet pecanpaneretDet her er noget helt andet end fiskepinde. En gylden sprød pecan-panering og en krydret...
• Fiskefilet pecanpaneretDet her er noget helt andet end fiskepinde. En gylden sprød pecan-panering og en krydret...
• Russisk OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os