Logo

Fiskehandlerens luxus deller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g mørksejfilet
250 g torskefilet
200 g hellefiskefilet
150 g laksefilet uden skind
50 g koldrøget laks
1 stort grofthakket løg
50 g rasp
2 æg
1-2 dl fløde
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1 spsk hakket frisk dild
 
A. Kom fiskekødet i en blender, kom salt ved og kør til kødet har samlet sig i en klump (kørt sejt).
Tilsæt resten af ingredienserne minus fløde og lad det køre ca. 20 sek.
Hæld herefter fløden i stille og roligt til farsen opnår en lind konsistens.
Husk ikke at køre FOR længe.

B. Køb en gang hakket pickles og bland med karry og lidt mayonnaise - verdens nemmeste og bedste remoulade.
Skal den være mindre fed, bruges tyrkisk yoghurt istedet for mayonnaise.

C. Server med hvide kartofler og løgkompot eller bare med rugbrød

- Dette er ikke den billigste fiskefrikadelle du kan finde....men den går lige i ålerusen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vagtler med champignon og parmaskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingebrystfilet med sauterede grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• And langtidsstegt Langtidsstegt er vel altid bedst, her med æble og svesker - og nu også som farseret og med...
• Æblekage med smuldredejDenne æblekage er lavet på en helt ny måde, nemlig på saftig æblemos. Den er utroligt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os