Logo

Fiskespid med pebersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g torsk i tern
2 grønne courgetter
1 bdt bladselleri i grove stykker
24 cherrytomater
1 spsk olie

Sauce:
2 røde peberfrugter i tern
½ hakket rød chili
4 soltørrede tomater i tern
1 spsk olivenolie
2 dl bouillon

Krydr fisken med salt, peber og evt. en krydderurt.
Høvl skiver på langs af courgetterne med en ostehøvl.
Rul fiskestykkerne ind i courgetteskiverne.
Blancher bladsellerien i letsaltet vand 2 min.
Sæt fiskepakkerne på grillspid skiftevis med cherrytomater og bladselleristykker.
Pensl med olie og krydr med salt og peber.
Grill spiddene på udendørsgrillen, eller grill dem i ovnen cirka 3 min. på hver side.
Server nye kartofler og pebersauce til.

Pebersauce:
Sauter peberfrugter, chili og soltørret tomat i olie under omrøring 5 min., tilsæt bouillon og kog 10 min.
Purer i blender og smag til med salt og peber.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her