Logo

Fiskespid med pebersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g torsk i tern
2 grønne courgetter
1 bdt bladselleri i grove stykker
24 cherrytomater
1 spsk olie

Sauce:
2 røde peberfrugter i tern
1/2 hakket rød chili
4 soltørrede tomater i tern
1 spsk olivenolie
2 dl bouillon

Krydr fisken med salt, peber og evt. en krydderurt.
Høvl skiver på langs af courgetterne med en ostehøvl.
Rul fiskestykkerne ind i courgetteskiverne.
Blancher bladsellerien i letsaltet vand 2 min.
Sæt fiskepakkerne på grillspid skiftevis med cherrytomater og bladselleristykker.
Pensl med olie og krydr med salt og peber.
Grill spiddene på udendørsgrillen, eller grill dem i ovnen cirka 3 min. på hver side.
Server nye kartofler og pebersauce til.

Pebersauce:
Sauter peberfrugter, chili og soltørret tomat i olie under omrøring 5 min., tilsæt bouillon og kog 10 min.
Purer i blender og smag til med salt og peber.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Basilikummarinerede koteletterDejlig let ret med nakkekoteletter der marines i en basilikumeddike. Serveres med totamer...
• Langelandske suppeærter med medisterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bruschetta-festBruschetta er italienernes svar på smørrebrød. Små ristede skiver brød med smagfuldt fyld...
• Ananasringe, bagt med kanel - 0 fedtFedtfattig dessert med ananasringe med sukker og kanel der bages i ovnen. Alternativt kan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os