Logo

Flæskepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g letsaltet flæsk
125 g hvedemel
1/2 tsk salt
6 dl mælk
3 æg
 
Flæsket skæres i mindre terninger, og letsteger i en varm stegepande,
klare og let gylden skal de være, inden de fordeles i en lille bradepande
eller i et ovnfast fad.
Derefter piskes hvedemel, salt og mælk sammen til en jævning. rør æggene i.
Denne blanding hældes over flæsken.
Sæt pandekagen i ovnen og steg den på nederste rille i 20-25 min. ved
225ºC.
Pandekagen skæres i passende stykker og serveres.
Tips: Kan serveres med: Tyttebærsyltetøj, cremefraiche og fintsnittet
grøn salat.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HamburgereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkemignon og mos af jordskokkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt rådyrfiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os