Logo

Foliestegte bovblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 bovblade, ca 750 g
½ spsk kinesisk soja
½ tsk merian
3-4 porrer
3-4 syrlige æbler

Bovbladet lægges på et stort stykke alufolie og krydres med soja, salt, merian og peber.
Porrerne skæres i skiver og koges 1-2 minutter i letsaltet vand.
Æblerne skæres i tynde både.
Porrer og æbler lægges omkring kødet og pakken lukkes.
Stilles i ovnen på bageplade ca. 1 time ved 200ºC.
Kødet skæres fra benet og i skiver.
Æbler og porrer serveres i den sky, der har dannet sig i pakken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her