Logo

Fondue med bouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g oksefilet eller inderlår.
200 g kalveinderlår eller filet.
200 g svinekam eller skinke. (røget skinke eller hamburgerryg kan også bruges).
1 l. oksebouillon.
1 dl tør hvidvin.
3 spsk soyasauce.

Fonduesauce:
1 bæger kvark eller cremefraiche 18%.
1/2 dl letmælk.
1 løg
1 spsk karry.
Salt og friskkværnet hvid peber.

Tilbehør:
Saltagurker
Perleløg.
Pickles.
evt. diverse salat/grønsager.

Skær okse-, kalve- og svinekødet i små tynde skiver.

Læg dem på serveringsfadet, evt. rullet sammen en gang.
Kog bouillonen op med hvidvinen og soyasaucen.

Sæt fonduegryden på bordet.
Rør mælk og kvark sammen til fonduesaucen.

Kom det pillede, finthakkede løg i og krydr med karry, salt og friskkværnet peber.
Hæld saucen i et par små skåle.
Lad hver især spidde et stykke kød på fonduegaflen og sænke den i den kogende bouillon nogle få minutter, alt efter hvor gennemkogt man ønsker kødet.
Servér saltagurker, perleløg og pickles til i små skåle.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Moussaka med lam og kalvEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dyreryg med vild rødvinssauceSkab en festlig søndagsmiddag; server mørt vildtkød med en kraftig sauce og prøv frisk...
• Oksestrimler til bearnaisesauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandel-æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!