Logo

Frikadelleburger med rødkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadelleburger med rødkålssalat

 

En god frikadellefars kan sagtens bruges som bøf i en burger. En rå rødkålssalat sætter prikken over i'et. Nøj det' for børn ...

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid. 10 min.

 

#

Fars:

1 lille løg (eller ½ alm.)

250 g hakket svinekød

½ tsk salt

1 æg

½ dl havregryn

½ dl mælk

1 spsk olie

 

2 boller

grøn salat

 

Rødkålssalat:

125 g rødkål

1 gulerod

1 æble

2 spsk æblevineddike eller citronsaft

½-1 tsk sukker

salt og peber

*

 

Fars: Hak løget fint.

Rør kødet sejt først med salt og derefter med æg.

Rør havregryn og løgene i farsen, og spæd med mælk, til farsen har en god og sammenhængende konsistens.

Lad farsen trække i 15-30 min.

 

STEG frikadellefarsen til to flade bøffer ca. 5 min. på hver side.

 

SNIT de rensede grønsager i meget tynde strimler, og vend dem sammen med en dressing rørt af eddike eller citronsaft, sukker, salt og peber.

 

ANRET frikadelle-bøfferne med rødkålssalat i lune boller med salatblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her