Logo

Frikadeller amerikanske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadeller amerikanske

  

Også i dag bliver mange lidt blanke i blikket ved tanken om mors frikadeller. Men overalt i verden har mødre udviklet deres version af kødbollen...

 

# Ingredienser:

400 g hakket kalv og flæsk
2 spsk rasp
1 løg
1 rød peber
lidt chili pulver
salt og peber
1 dl kokosmel
3 spsk finthakket persille
2 spsk tomatpuré
olie til stegning

*

 

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, men hold halvdelen af kokossen tilbage.
Tril farsen til små frikadeller og vend dem i kokosmel.

Steg dem på en pande i olie til de er færdige 10-12 minutter.

 

Serveres med hvidkålssalat (hvidkål, ananas, appelsin, æble, kokos og rosiner) og evt. bagte kartofler med smør



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her