Logo

Frikadeller amerikanske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Frikadeller amerikanske

  

Også i dag bliver mange lidt blanke i blikket ved tanken om mors frikadeller. Men overalt i verden har mødre udviklet deres version af kødbollen...

 

# Ingredienser:

400 g hakket kalv og flæsk
2 spsk rasp
1 løg
1 rød peber
lidt chili pulver
salt og peber
1 dl kokosmel
3 spsk finthakket persille
2 spsk tomatpuré
olie til stegning

*

 

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, men hold halvdelen af kokossen tilbage.
Tril farsen til små frikadeller og vend dem i kokosmel.

Steg dem på en pande i olie til de er færdige 10-12 minutter.

 

Serveres med hvidkålssalat (hvidkål, ananas, appelsin, æble, kokos og rosiner) og evt. bagte kartofler med smør



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillstegte kødbollerDisse grillstegte kødboller smager endnu bedre med en kold kartoffelsalat eller med bagte...
• KrydderurtekrebinetterVi har æltet en god håndfuld friske krydderurter sammen med det hakkede kød, før vi har...
• KåldolmereServer små hvidkålspakker med krydret farsfyld og genopdag en god gammel opskrift....
• Italiens Tirami suEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!