Logo

Frikadeller i sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadeller i sennepssauce

 

Giv hverdagsfrikadellerne et pift. Vi har tilberedt en nem og lækker sauce med sennepsfrø og sennep, og farsen har også lige fået lidt sennep som krydderi.

Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g hakket svinekød

½ revet løg

1 æg

1 tsk dijonsennep

3 spsk rasp

1 dl letmælk

smør/olie til stegning

 

Sauce:

1 tsk sennepsfrø

2 dl mælk

2 tsk hvedemel

2 tsk dijonsennep

2 forårsløg

salt og peber

 

Tilbehør: kartofler eller ris samt grønsager

*

 

Rør kødet sejt med ½ tsk salt.

Tilsæt løg, æg, sennep, rasp og mælk.

Krydr farsen med friskkværnet peber og steg som frikadeller på en pande med smør/olie.

 

Rist sennepsfrøene i en gryde med en smule olie til de springer.

Træk gryden af varmen og tilsæt mælk rystet sammen med mel.

Kog saucen igennem 10 min. (for at koge melsmagen ud) og smag til med sennep, salt og peber.

Tilsæt fintsnittede forårsløg og hæld saucen over frikadellerne.

Server med grønsager og kartofler eller ris.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?