Logo

Frikadeller med æg og kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadeller med æg og kartoffelsalat

 

Prøv en ny variation af frikadellerne. Vi har pakket en god fars omkring hårdkogte æg, og stegt dem som store frikadeller.

Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 15 min. 4 personer.

 

#

Frikadeller:

350 g hakket kalve- og flæskekød

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

1 tsk tørret basilikum

1 spsk hvedemel

2 spsk rasp

1 æg

2 dl mælk

4 hårdkogte æg

2 spsk smør

1 spsk olie

 

Kartoffelsalat:

1 kg kogte kartofler

3 dl ymer eller fromage frais

2 dl mayonnaise

2 spsk sennep

1 bundt dild

salt og peber

 

Tilbehør: grøn salat

*

 

RØR det hakkede kød med salt og krydderier.

Tilsæt mel, rasp, æg og gradvist mælk.

 

FORM farsen til fire store frikadeller.

Læg et pillet hårdkogt æg i midten af hver.

Fold farsen godt om æggene, så de er skjult.

 

STEG frikadellerne i smør og olie ved middel til svag varme i ca. 12-15 min. vend dem ofte.

 

KARTOFFELSALAT: Skær de kogte kartofler i skiver.

Bland en dressing af ymer, mayonnaise, sennep og dild.

Smag til med salt og peber, og vend kartoflerne i dressingen.

 

SERVER frikadellerne med kartoffelsalat og en grøn salat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her