Logo

Frikadeller med soltørret tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g hakket svinekød
250 g hakket kalvekød
1 æg
1 lille revet løg
3 soltørrede tomater
1 fed hvidløg
200 g margarine
 
Bland hakket svinekød og kalvekød med 1 æg.
Kom et lille revet løg i sammen med 3 soltørrede tomater skåret i små tern.
Herefter formes farsen til deller, som stages i margarinen i 3 min på hver side til de har fået en pæn farve.
De smager godt sammen med kogte kartofler og gulerødder. 

 
Tips: Gem skyen fra frikadellerne og lav en opbagt sauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med kyllingSpinatpasta og den cremede sauce gør, at denne ret ofte bliver efterspurgt. Kombinationen...
• Fyldig kyllingegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte med skinkeDenne porretærte med skinke er den perfekte ret til frokost eller brunch. Det kan også...
• Ovnstegte KanelæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os