Logo

Frikadeller med soltørret tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket svinekød
250 g hakket kalvekød
1 æg
1 lille revet løg
3 soltørrede tomater
1 fed hvidløg
200 g margarine
 
Bland hakket svinekød og kalvekød med 1 æg.
Kom et lille revet løg i sammen med 3 soltørrede tomater skåret i små tern.
Herefter formes farsen til deller, som stages i margarinen i 3 min på hver side til de har fået en pæn farve.
De smager godt sammen med kogte kartofler og gulerødder. 

 
Tips: Gem skyen fra frikadellerne og lav en opbagt sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her