Logo

Fyldt kyllingbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingbrystfiletter
150 g rejer
2 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
1 dl olivenolie
6 modne tomater
2 løg
1 håndfuld krydderurter (purløg, dild, basilikum, kørvel, persille)
salt
peber

Fjern inderfiletten og bank brysterne flade og skær til så de kan rulles.
Overskydende kyllingkød hakkes fint sammen med rejerne og krydres med salt og friskkværnet peber.
Fordel farsen på de udrullede bryster og rul dem ind i alufolie.
Kog dem 8 min. og lad dem hvile.
Imens koges bouillon, hvidvin og olivenolie med løg ind til ca. halvdelen.
Skær tomaterne uden kernerne i passende stykker og grovhak krydderurterne.
Fordel saucen på 4 tallerkener, kom tomater og krydderurter over og stil det overskårne bryst på højkant.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her