Logo

Fyldte flæskeruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 skiver flæskekød (ca.700 g)
salt, peber
1 bdt fintklippet dild
½ dl tomatpuré
2 spsk smør
4 dl svinebouillon
jævning
 
Krydr kødskiverne med salt og peber og fordel dild og tomatpuré på.
Rul skiverne sammen og bind med bomuldsgarn. Brun rullerne i en gryde
med smør.
Spæd med bouillon og lad rullerne snurre 30-40 minutter under låg.
Tag rullerne op og jævn til sauce.
Kom rullerne i saucen og server.
Servér evt, kartoffelmos til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her