Logo

Fyldte Hasselvænget koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg svinekam
100 g selleri
Evt rødløg
2 dl fløde
2 spsk honning
1 spsk aceto balsamico eddike
salt
peber
2 dl rødvin
3 bagekartofler

Tilbehør:
2,5 kg bagekartofler
Honning
smør

Svinekammen skæres i ca. 2 cm. tykke skiver, der skæres en lomme i hver skive.
Heri fyldes en mos af, finhakket løg, selleri, honning, eddike, salt og peber. skiverne lukkes med snor.
Skiverne brunes på panden, overhældes med rødvin og fløde det simre i ca. 45 min.

Kartoflerne koges med i ca. 20 min.
Kartoflerne blændes og tilsættes saucen igen.
Retten serveres med kogte blomkål og surterede løgringe.

Tilbehør:
Kartoflerne rengøres og skæres i 2 cm. tykke skiver, lægges på en bageplade.
Honning og smør smeltes sammen og smøres på kartoflerne, salt og peber drysses over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her