Logo

Fyldte krebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hakket kalv og flæsk
1 finthakket løg
1 æg
1 dl rasp
1 tsk salt
friskkværnet peber
fedtstof til stegning

Fyld:
4 små skiver mellemlagret ost
4 små skiver kogt, røget skinke

Farsen røres sammen og formes til 8 flade krebinetter, hvoraf 4 skal være lidt større end de andre.
1 skive ost og skinke lægges på hver af de 4 små krebinetter, og de andre lægges ovenpå.
Krebinetterne hakkes/presses godt sammen i kanten, så osten ikke løber ud under stegningen. Steg bøfferne i smør ca. 7 minutter på hver side.
Server med fx. pasta eller kartofler - samt grønsager.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?