Logo

Gartneriets sommersuppe + Fin jordbærkvark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gartneriets sommersuppe + Fin jordbærkvark

Gartneriets sommersuppe

2-3 bouillonterninger

1 stort blomkål

1 løg

2 peberfrugter

peber

250 g bælgede ærter

klippet persille

Tilbehør: groft brod, reven ost

*

Bring 1,5 l vand i kog med bouillonterningerne og tilsæt kålen, der er delt i små buketter, ituskåret løg og strimlet peberfrugt.

Lad det koge sagte under låg i ca. ½ time.

Purér eller blend suppen og kom den tilbage i gryden.

Smag til med peber og eventuelt salt og tilsæt bælgede ærter.

Lad det koge et par minutter og server suppen med et drys persille.

Server hvidt brød og reven ost til.

Madopskrift billede

Fin jordbærkvark

300 g kvark

300 g jordbær

3 spsk yoghurt

10 spsk sukker

25 g smuttede, hakkede mandler

*

Bland kvark og mosede jordbær med yoghurt og tilsæt sukker.

Fordel det i små skåle og stil dem koldt et par timer.

Drys ved serveringen med ½ bær og hakkede mandler. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?