Logo

Glaseret hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
kød
groft salt
sennep gerne dijonsennep
brun farin
rasp
Server fx brune kartofler og grønlangkål til.

Indgnid kødet med groft salt.
Smør ca. 1 cm. sennep, gerne dijonsennep på over hele stykket.
Forsøg at få ca 1/2 cm. brun farin til at sidde på.
Tilsidst kommes lidt rasp henover.
Derefter ind i ovnen indtil den er godt gennemstegt, hvilket afhænger af kødets størrelse. (ca.1 1/2 time ved 200ºC, hvis kødet vejer ca. 1 kg )
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skindstegt rødfisk og ostesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HønserisottoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash frittata med løg og cherrytomaterFrittata er en skøn italiensk version af en omelet, æggekage eller quiche - find...
• Saftfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os