Logo

Glaseret laks på sauterede ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 laksefileter á ca. 180 g
2 tsk brun farin
1 tsk dijonsennep
100 g ris
1 renset porre i ringe
1 renset gulerod i tern
100 g renset knoldselleri i tern
25 gramsmør
1 dl tør hvidvin
salt
peber

Sennep og farin røres sammen og smøres på laksefileterne. Disse stilles i forvarmet ovn ved 180º i ca. 20 minutter. Risene koges som anvist på pakken. Grøntsagerne sauteres i 25 gram smør og der tilsættes hvidvin. De kogte ris vendes i og der smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her