Logo

Glaseret laks på sauterede ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 laksefileter á ca. 180 g
2 tsk brun farin
1 tsk dijonsennep
100 g ris
1 renset porre i ringe
1 renset gulerod i tern
100 g renset knoldselleri i tern
25 gramsmør
1 dl tør hvidvin
salt
peber

Sennep og farin røres sammen og smøres på laksefileterne. Disse stilles i forvarmet ovn ved 180º i ca. 20 minutter. Risene koges som anvist på pakken. Grøntsagerne sauteres i 25 gram smør og der tilsættes hvidvin. De kogte ris vendes i og der smages til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lam i karry med spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte rødspættefileter med pestoDisse meget velsmagende fiskefileter kan også fint laves med skrubbe og ising - lige godt
• KartoffelgnocchiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HerregårdsæblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!