Logo

God hverdagsmad i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ingredienser som til 1/2 kg frikadellefars
1/2 kg kartofler
1/2 kg gulerødder
1 pk. bacon i skiver
Salt, peber, revet muskatnød
Evt. 1 bdt persille
 
Indstil ovnen på 200ºC.
Rør en fars som når du laver frikadeller.
Skræl kartofler og gulerødder.
Kartofler skæres i tern, gulerødder i skiver.
Fordeles lagvis i ovnfast fad.
Drus salt, peber og revet muskatnød mellem lagene.
Fordel frikadellefarsen, så grønsagerne er dækkede.
Dæk farsen med baconskiver.
Sæt fadet i ovnen i ca. 45 min. eller til grønsagerne føles møre, når du
prikker i dem med en kødnål. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æg i løgsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kålrabi- og bondebøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Barbequespid med efterårssalat og bagt kartoffelSpændende spyd med oksekød, champignon, perberfrugt og løg der marineres i barbecuesauce....
• Æbletimbale med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os