Logo

Gorgonzolafyldt kylling med tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kyllingebryster
100 gram gorgonzola ost
2-3 gulerødder
1 stor pastinak
½ knold selleri
4 fed hvidløg
50 gram tranebær
1 spsk honning
frisk salvie
 
Skær en lille lomme / rille i kyllingebrysterne og fyld lommen med ost.
Kyllingebrysterne steges herefter på en meget varm pande, til de er
gennemstegt.
Urterne skæres i passende stykker og sauteres med salvie og hvidløg.
Honning koges op på panden, og tranebær vendes i.
Anret den fyldte kylling sammen med urterne og tranebærrene på en varm tallerken.
Som tilbehør kan serveres ris.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?