Logo

Græsk farsbrød 2003

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Græsk farsbrød 2003


# Ingredienser til Græsk farsbrød 2003:

1 dl løse ris

1½ dl vand

250 g hakket svinekød

250 g hakket lammekød (kan erstattes med oksekød)

1 æg

1 dl mælk

1 tsk groft salt

friskkværnet peber 


Fyld:

2 spsk friskhakket persille

½-1 fed knust hvidløg

1 lille hakket zittauerløg

100 g fetaost

20 g smør

Tilbehør: Salat og kartofler


Fremgangsmåde:

Tilbered de løse ris som angivet på emballagen.

Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars.

Tilsæt de kogte, let afkølede ris.

Fyld:

Bland persille, hvidløg og løg sammen, og smuldr osten heri.

Smør et ovnfast fad, og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød.

Begynd og slut af med et lag fars.

Fordel smørklatter over farsbrødet og bag det midt i ovnen, 60 minutter ved 200°C.

...........................................

 

Græsk farsbrød maj 2005

 

# Ingredienser til Græsk farsbrød:

1 dl løse ris, kogt

250 g hakket svinekød
250 g hakket oksekød
1 æg

1 dl mælk

1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Fyld:

2 spsk hakket frisk persille
1 knust fed hvidløg

1 hakket zittauerløg (ca. 50 g)
100 g Feta 21% (45+)

20 g smør

Fremgangsmåde:

Kog risene. Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars.

Tilsæt de kogte, let afkølede ris.

 

Fyld: Bland persille, hvidløg og løg sammen, og smuldr osten heri.

Smør et ovnfast fad, og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød.

Begynd og slut med et lag fars.

Fordel smørklatter over farsbrødet, og bag retten ca. 1 time ved 200°C midt i ovnen.

Spises med kartofler og tzatziki og evt. tomatsalat.

 

.....................................................

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TzatzikiVores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi hjælper dig med at...
• Chokoladesouffle i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Toscansk tværreb med bagt polentaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Indbagt farsbrødVi har rørt en lækker fars med spinat og feta og pakket den ind i butterdej det tager ikke...
• Citron-sorbetIs er en nem dessert. Prøv fx Mokkais med abrikoser, Jordbæris, Parfait-is og her...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!