Logo

Græsk kødspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g fårefars
2 løg finthakket
2 dl persille
1 tsk salt
½ tsk Peber
½ tsk spidskommen groft knust
1 tsk stødt koriander

Salat.
5 dl yoghurt naturel
1 agurk
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 dl frisk finthakket mynte
salt og peber

Thabouleh:
3 dl bulgur
2 dl hakket persille
1 dl hakket frisk mynte
4 tomater
1 citron, saften heraf
1 bundt forårsløg
3 spsk olivenolie
1 tomat til pynt
1 romainsalat
salt og peber

Kødspid:
Alle ingredienserne æltes sammen, og farsen formes til runde boller. Bollerne sættes på spid og grilles på en olieret rist.

Yoghurtsalat:
Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe fri for valle, det tager 1-2 timer.

Hæld yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft, salt og peber. Riv agurken groft og tryk den fri for væde før den blandes i yoghurten med finthakket mynte.

Thabouleh:
Kog bulguren i letsaltet vand i 10 min. Hæld vandet fra. Skær tomaterne i terninger og bland dem med bulgur, persille, mynte, fintsnittet forårsløg og olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Læg de skyllede salatblade på et fad fra midten og ud, og anret salatblandingen i midten.
Pynt med tomat skåret i både.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her