Logo

Græske frikadeller på kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 1 kg kartofler
1 dåse flåede tomater
salt og peber
1 tsk oregano
500 g fårefars
1 dl rasp
2 dl mælk
1 finthakket løg
1 æg

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Bland skiver med salt, peber, oregano og flåede tomater.
Bred blandingen ud i et ovnfast fad og til det i en 200ºC varm ovn i 20 minutter.

Læg raspen i blød i mælken i 10 minutter, og bland den med æg løg og fars.
Form farsen til store frikadeller og læg dem på det halvstegte kartoffellag.

Steg yderligere 1/2 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fars med vintergrønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagt laks med rygeostTil den velsmagende laks med chilisauce og rygeost serveres ovnbagte grønsager. Det hele...
• Flæskesteg med asparges og tarteletter med krebsehalerBåde tarteletter og flæskesteg kan laves året rundt, og retterne bliver sommerlige med...
• Bær med yoghurtskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!