Logo

Græske frikadeller på kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 1 kg kartofler
1 dåse flåede tomater
salt og peber
1 tsk oregano
500 g fårefars
1 dl rasp
2 dl mælk
1 finthakket løg
1 æg

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Bland skiver med salt, peber, oregano og flåede tomater.
Bred blandingen ud i et ovnfast fad og til det i en 200ºC varm ovn i 20 minutter.

Læg raspen i blød i mælken i 10 minutter, og bland den med æg løg og fars.
Form farsen til store frikadeller og læg dem på det halvstegte kartoffellag.

Steg yderligere 1/2 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Filet Royal med rødbedesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med tun og røget hellefiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frøken Jensens kørvelsuppeHer er en af Frk. Jensens klassikere, fra dengang hun var madskribent. Og opskriften...
• Chokoladebudding 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os