Logo

Græske frikadeller på kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 1 kg kartofler
1 dåse flåede tomater
salt og peber
1 tsk oregano
500 g fårefars
1 dl rasp
2 dl mælk
1 finthakket løg
1 æg

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Bland skiver med salt, peber, oregano og flåede tomater.
Bred blandingen ud i et ovnfast fad og til det i en 200ºC varm ovn i 20 minutter.

Læg raspen i blød i mælken i 10 minutter, og bland den med æg løg og fars.
Form farsen til store frikadeller og læg dem på det halvstegte kartoffellag.

Steg yderligere 1/2 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadeller og stuvet hvidkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizzabrød med tomater, oliven og skinkeEt flettet brød med lækkert fyld, er perfekt som eftermiddagssnack eller til picnic
• Grillet laks med sauce tatareEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitrontærteEr du også tosset med citrus i desserter – det syrlige og det søde i en perfekt aromatisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os