Logo

Græske hakkebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g oksefars
3 fed hvidløg
½ citron
1 spsk persille
1 ½ spsk rugmel
olivenolie
 
Farsen blandes med presset hvidløg, saften fra citron, hakket persille, ½ dl vand (dansk), salt og rugmel.
Steges i olivenolie.
Prøv at server med tzaziki og græske kartofler og en god rødvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her