Logo

Grøn risotto.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grøn risotto.

2 spsk smør og olie

4 dl risottoris (ca. 320 g)

2 finthakkede løg (ca. 100 g)

¾ liter grønsagsbouillon

1 tsk groft salt

200 g optøede, frosne ekstrafine ærter

2 squash i små tern (ca. 300 g)

1 dl hakket frisk kruspersille

150 g PastaOst

4 spsk kapers uden lage

75 g hakkede sorte oliven

Tilbehør: 100 g ristet flute

 

Lad smør- og rapsolien blive varm i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at brune.

Svits ris og løg i ca. 1 min.

Tilsæt bouillon og salt og kog ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min.

Vend ærter, squash, persille og 100 g af osten i retten.

Varm risottoen igennem og smag til.

Kom den grønne risotto i en varm skål og server straks sammen med resten af osten, kapers og oliven - som drys.

 

Fryseegnet: Nej.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rissalat med blomkål og karryMed en rest kogte ris, kan du hurtigt lave denne dejlige, fyldige salat. Server som...
• Gule ærter med chorizoSæt en dejlig varm suppe på bordet på tyve minutter. Chorizopølsen giver både fylde og...
• Saurbraten med kartoffelmos og gulerodssalat og limefromageOksebryst indeholder masser af smag, men kræver tid for at blive mørt. Her er en tysk...
• Rabarbermousse på makronbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os