Logo

Grønne pandekager med kødfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønne pandekager med kødfyld

 

Du kan tilberede den grønne pandekagedej med grønkål eller spinat. Retten er også perfekt til en børnefest.  

4 personer/12-18 stk. Arbejdstid: 1 time. Koge/stegetid: 45 min. Fryseegnede

 

#

Pandekager:

2 æg, store

100 g hvedemel

50 g havregryn

¼ tsk groft salt

½ liter mælk

150 g hakket grønkål eller spinat (evt. fra frost)

smør til panden

 

Fyld:

1 løg

1 fed hvidløg

4-6 tørrede abrikoser

400 g hakket oksekød

salt og peber

1 spsk olie

1 dåse hakkede tomater

2 dl vand

2 spsk konc. tomatpuré

1 tsk karry

*

 

Pandekager:

Blend alle ingredienserne sammen til en lind dej, og stil den i køleskabet i ½ times tid.

 

BAG dejen til 12-18 pandekager på en lille pande med lidt smør brug ca. ½ dl dej pr. pandekage.

 

Fyld:

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skær abrikoserne i små stykker.

 

BRUN kødet grundigt på en varm pande med olie, og krydr med salt og peber.

Tilsæt løgene. og steg i 3-4 min.

Tilsæt hvidløg og abrikoser, og steg i et par min.

Tilsæt tomater, vand, tomatpuré og karry, og giv det et opkog.

Lad saucen simre til passende smag og konsistens ca. 20 min.

 

LUN pandekagerne i ovnen, og fold dem evt. to gange, så de danner et kræmmerhus.

Fordel det varme kødfyld i dem, og anret på et varmt fad.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her