Logo

Grønt fiskefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g torskefilet
1 ½ dl skummetmælk
1 laurbærblad
salt
peber
1 hårdkogt æg
500 g frossen hel spinat

Sauce:
1 ½ dl skummetmælk
25 g smør
1 løg
2 spsk hvedemel
muskatnød

Desuden:
1 stykke knækbrød
1 stor tomat

Læg torskefileterne på en stor pande. Hæld mælken over og tilsæt laurbærblad samt salt og peber. Lad fisken pochere i ca. 10 min. til den er mør. Tag den op med en hulske, del den i flager, der blandes med det hakkede æg.

Kog spinaten efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af.

Smelt smørret i en kasserolle og svits det hakkede løg til det er gennemsigtigt. Rør alt melet i på én gang og spæd op med fiskelage og mælk. Lad saucen koge 2 min. Smag til med muskatnød. Vend fisk og æg i. Læg spinaten lagvis med fiskesaucen i en smurt, høj ovnfast form. Øverste lag skal være spinat. Knus knækbrødet til rasp og drys det over retten. Stil fadet i en varm ovn ved 180 º i 20 min. Pynt med halve tomatskiver .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her