Logo

Gratinerede skorzonerrødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gratinerede skorzonerrødder

600 g skorzonerrødder

salt

1 spsk eddike

1½ spsk smør eller marga­rine

2½ spsk hvedemel

2,5 dl mælk

100 g reven Danbo-ost

2 æg

2 spsk persille hakket

¼ tsk reven muskat

Pynt: rosmarinnåle

Tilbehør: brød, grøn salat i Tomatma­rinade - se Tillæg

*

Skyl og skræl skorzonerrødderne og kog dem ca. 12 minutter i vand, tilsat salt og eddike.

Lad dem dryppe godt af og læg dem i smurt, ildfast fad.

Bag fedtstoffet af med hvedemelet og pisk mælken i.

Pisk godt og lad saucen småkoge 5-10 minutter.

Tag den af varmen og rør os­ten i.

Tilsæt de sammenpiskede æg lidt efter lidt.

Smag om nødven­digt saucen til med lidt salt og tilsæt persille og muskat.

Hæld den over skorzonerrødderne i fadet og gratiner retten 10-15 minutter ved 250°C.

Drys med rosmarinnåle og server brød og salat til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tortilla med chorizo og peberfrugtsauceTortillas er en livret i mange familier, og fyld og sauce kan varieres i det uendelige....
• Kylling med appelsinKyllingekødet er marineret med appelsin og hvidløg før stegning. Vi serverer det med...
• Ørred bagt med timian og citronEr du på jagt efter en god måde at tilberede ørred på. Vælg denne opskrift af for den er...
• Æble- og tranebærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os