
Billedet er forkert: toasten er sammenlagt og med skinke og persille. Spis noget let i aften – følg opskriften her og send os et godt billede af den rigtige lækre tost.
 
4 skiver oksefilet (500 g) 
2 spsk solsikkeolie 
havsalt og friskkværnet peber 
4 skiver toastbrød
3 tomater 
20 g friskost med krydderurter 
60 g gouda (30+) 
nogle salatblade 
2 kviste salvie 
*
A. Skyl kødet, dup det tørt og steg det i solsikkeolie på begge sider i 3 min. 
Krydr med salt og peber. 
 
B. Rist toastbrødet gyldenbrunt. 
Skyl tomaterne og skær dem i skiver. 
 
C.  Smør friskosten på brødet. 
Læg kød, tomat- skiver og gouda ovenpå. 
 
D. Gratiner under en forvarmet grill i 2 min. 
Anret brødet på salatbladene og pynt med salvie. 
 
Per Portion 1542/370 kJ/kcal. 34 g protein. 16 g fedt. 14 g kulhydrat. 1 g fibre.