Logo

Gravad ørred

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Også ørred er velegnet til »gravad«. Der kan i øvrigt udmærket bruges dybfrossen ørred, hvilken kan købes i flere supermarkeder, og af og til hos fiskehandleren.
En udbenet ørred, delt i fileter (alle småben omhyggeligt fjernede), og med en vægt på ca. 750 g, behandles som forklaret ved gravad laks. Også krydderblandingen vil passe.
Som en variation kan den desuden tilsættes 1 spsk stødt merian.
En dressing, der vil smage godt til, er følgende:

Den friske dressing:
1 dl tomatpure,
2-3 spsk hvidvins-eddike,
1 tsk lys sennep,
lige dele af hakkede krydderurter - dild, purløg, persille og brøndkarse (ca. 2 spsk af hver slags),
½ tsk sukker,
2 dl cremefraiche (38 %),
salt.

Tomatpure, hvidvins-eddike og sennep sammenpiskes, og hertil kommer de hakkede krydderurter og sukker. Sluttelig tilsættes cremefraiche, hvilket skal gøres med let hånd, for at undgå dressingen bliver tynd, hvorefter der smages til.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her