Logo

Grillede jomfruhummere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Jomfruhummere
skalotteløg
Hakket persille
Hakket estragon
Pernod
Dijonsennep
Soja
1/2 vinglas jomfruolivenolie
1 spsk friskpresset citronsaft
Smør
 
Kog hummerne.
Hæld kødet fra hovederne i en skål sammen med hakket skalotteløg.
Tilsæt persille, estragon, lidt pernod, sennep, soja, jomfruolivenolie, citronsaft, salt og peber og rør godt rundt.
Pensl jomfruhummerne med lidt smeltet smør og grill-steg dem under en meget varm grill.
Anret hummerene på en stor hvid tallerken.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Andebryst med sprødt tilbehørSmager himmelsk både kold og varm. (1 portion) Ingredienser: Andebryst med det skønneste...
• Lammebov med kikærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BostonstegDenne opskrift på bostonsteg er let og perfekt som let aftensmad for hele familien eller...
• After Eight isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!