Logo

Grillede marinerede nakkekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 nakkekoteletter (2 cm tykke)

Marinade:
4 spsk god olivenolie
nogle dråber citronsaft
1 fed presset hvidløg
1 tsk tørrede krydderurter, fx. rosmarin, oregano, basilikum

Ingredienserne til marinaden røres sammen og koteletterne lægges heri et par timer.

Grillsteg dem i ca. 5 minutter på hver side ved middelvarme.

Hvis man har frisk rosmarin i haven, vil et par kviste lagt på gløderne under koteletterne give en pikant, letrøget smag.

Drys koteletterne med lidt groft salt, og lad dem hvile tildækket yderligere 5 minutter inden de serveres.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?