Logo

Grilleret vildlaks med skalotteløg, nye løg og rødvinsfumé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grilleret vildlaks med skalotteløg, nye løg og rødvinsfumé

600 g vildlaksefilet (uden skæl)
400 g skalotteløg
2 tynde porrer
vindruekerneolie
8 dl rødvin
0,25 dl balsamico
100 gram smør
25 g frisk timian

Roden fjernes fra skalotteløgene og kommes i kogende vand med skræl og koger let i 2 - 3 minutter.

Afkøles hurtigt (evt. i isvand), pilles og halveres.
Porrerne skæres i ringe og skylles grundigt.
Fisken skæres i 4 stykker, pensles med olie på skindsiden, der grilles på en hed grillpande eller på åben grille i 4-5 minutter.

Før anretningen vendes fisken og trækker færdig.
Balsamico reduceres væk i en kasserolle, rødvinen tilsættes og reduceres til 3 dl, der koges blank med smørret.
Grønsagerne sauteres i olie til de er møre og krydres.

Grønsagerne anrettes midt på tallerkenen med den grillede laks på toppen.
Rødvinsfumé anrettes omkring med plukket timian.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinekød i appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ungarsk HvidkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanillefromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!