Logo

Grillet bovsteak med mange krydderier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillet bovsteak med mange krydderier

Trækul:      Indirekte

Gas:           Indirekte/middel varme

Forberedelse: 10 minutter. Stegetid: 10 minutter

 

1 1/2 spsk paprika

1 spsk stødt koriander

1 spsk fintrevet citronskal

1 spsk tørret merian

2 tsk hvidløgspulver

1 tsk salt

1/2 tsk friskkværnet peber

1/2 tsk stødt spidskommen

1/2 tsk kommen, knust

1/2 tsk stødt kanel

8 skiver svinebov uden ben, ca. 2 cm tykke (a ca. 175 g)

 

A. Bland paprika, koriander. citronskal, merian, hvidløgspulver, salt, peber, spidskommen, kommen og kanel sammen i en lille skål.

Gnid krydderiblandingen ind i kødet på begge sider og tryk den grundigt ind i kødets overflade.

 

B. Læg kødet midt på stegeristen.

Grill det indirekte ved middel varme i 10 min., hvis det ønskes stegt medium, eller 12-14 min., hvis det ønskes gennemstegt.

Vend kødet, når halvdelen af ste­getiden er gået.

 

Tips: I stedet for svinebov kan du også bruge tyktskårne spareribs. Tilbered dem som ovenfor og grill dem indirekte over middel varme i 1 1/4 til 1 1/2  time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinekam i citron-persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold dyrekølle med majroerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tungen på risskålenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilje-buddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os