Logo

Grillet sværdfisk med koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 skiver sværdfisk a 200 g ca. 2 cm tyk
2 hakkede løg
2 fed snittet hvidløg
6 laurbærblade
3 spsk citronsaft
2 spsk stødt koriander
1 knsp. cayennepeber
1 knsp. paprika
6 spsk olivenolie
salt, friskkværnet peber
 
Fisken skylles, tørres og lægges i et stort fad.
I en skål blandes de hakkede løg med citronsaft, hvidløg, cayennepeber,
koriander, paprika og 4 spsk olivenolie.
Bland det godt med piskeris eller håndmikser.
Hæld det over fisken og tilsæt laurbærblade.
Dæk fadet med et stykke alufolie.
Sæt det i køleskabet og lad fisken trække 5-6 timer.
Vend indimellem fisken i marinaden.
Tænd for grillen i ovnen, eller for den udendørs grill.
Tag fisken op af marinaden og smør olivenolie på begge sider.
Fisken grilles nu 4-5 minutter på hver side.
Anret fisken på et fad og dryp med citronsaft og olivenolie.
Retten serveres med pilafris eller kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Selleribøffer med tomatsautéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt dyrekølle med garnitureEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondue i det friEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!