Logo

Grillet svin med friske figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillet svin med friske figner

 

Super nemt og en fryd for både øje og mund!

2 personer. Er du alene så halver portionen. (25 min)

 

# ingredienser:

4 fadkoteletter
olie
salt og peber
2 rødløg i grove både
6 friske figner, halverede
2 spsk flydende honning
½ dl balsamico
plukket timian

 

TILBEHØR
en stor, fyldig salat
godt brød

*

sådan laver du grillet svin med friske figner:

1. Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og akkurat gennemstegte.

Tag dem af panden. Krydr med salt og peber.

 

2. Kom løg på panden, og lad dem stege kort.

Kom figner ved, og steg i ½-1 minut.

Tilsæt honning og eddike, og lad det koge op.

Hæld hele pandens indhold over koteletterne, og servér straks med en fyldig salat og godt brød.

 

TIPS: Har du ikke friske figner, kan du bruge skønne tørrede.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinekoteletter med æblerSvinekød og æbler er en god kombination - krydr evt. med lidt karry. Klar på 15 min.
• Karrykoteletter i fadKrydrede koteletter med masser af grønsager og æbler. Alt kommes i et fad, og mens maden...
• Honningstegt nakkekotelet med bønnerSæt smag på hverdagskoteletterne med appelsin og honning. Server med friske grønne bønner...
• Chokoladebudding - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os