Logo

Grillspid 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 svinemørbrad
1 lille dåse cocktailpølser
1 pakke bacon i skiver
8 store champignon
1 grøn peber
8 cherrytomater, eller små nye danske tomater
2 store løg

Afpuds mørbraden og skør den i 8 skiver, der omvikles med bacon.
Rens champignonerne.
Rens løgene og del dem i kvarte.
Rens peberfrugten og skær den i 8 stykker.
Lad coctailpølserne dryppe af og rul en halv skive bacon om hver.
Hvert spid består af to stykker kød, 2 kvarte løg, 2 cherrytomater, 2 champignon, 2 stykker peberfrugt og 4 cocktailpølser, der fordeles pænt på spiddet.
Der drysses med lidt peber og paprika. Risten smøres med olie og spiddene grilles.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Makrel i tomatsauceLav denne krydrede og fyldige fisk i en syrlig tomatsauce. Det bliver en ret, som hele...
• Chili med peberfrugter, majs og chorizoChili con carne er en ret, som kan varieres i det uendelige med forskellige grønsager og...
• Nasi goreng - Stegte ris med kylling og grønsager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lauras chokolade-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os