Logo

Grillstegt andebryst med spidskål og blommer i tahindressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt andebryst med spidskål og blommer i tahindressing

2 andebryster

1 lille spidskål

2 blommer

50 g rosiner

1 bundt forårsløg

Dressing:

50 g tahin

1 dl vand

Saft af 1 citron

1 fed hvidløg

4 kviste persille

Tilbehør: 200 g groft brød

 

Skær andebrysterne i 2 cm tykke skiver på langs.

Fjern kålens yderste bla­de, del kålen i kvarte, skær stokken af og snit kålen fint.

Kom kålen i en gryde med kogende vand og damp i 2 min., til den er faldet sam­men.

Den skal stadig være mør.

Hæld kålen til afdryp­ning i en sigte og afkøl.

Udsten blommerne og skær dem i både.

Vend dem med kål, rosiner og snittede forårsløg.

Rør tahin med vand, citronsaft, presset hvid­løg og hakket persille til en dressing.

Grill kødet i ca. 6 min. på hver side - vend det jævn­ligt.

Server med kålsalat­en og dryp tahindressin­gen over.

 

Tips: Grill kødet med fedt­kant og kasser fedtet, når kødet er stegt. Det giver mere smag og ser mere ap­petitligt ud.

Tahin er en sesampa­sta, som kan købes i velas­sorterede supermarkeder og i udvalgte helsekostforret­ninger.

 

(520 kcal)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her