Logo

Gryderet med hakket oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hakket oksekød
8 skalotteløg
2 porrer
4 gulerødder
2 spsk olivenolie
salt
friskkværnet peber
2 spsk hvedemel
1 litervand
70 g koncentreret tomatpúre
1 laurbærblad

Pil løgene. Skær porrerne i tykke ringe (brug halvdelen af det grønne).
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Begynd med at brune kødet i den varme olie, drys med salt og peber, inden melet drysses på og blandes godt med kødet.
Rør vand og tomatpúre sammen og rør det i det brunede kød.
Tilsæt laurbærblad, løg, porrer og gulerødder og lad retten komme i kog.
Læg låg på og lad det simre i 45 min. Smag til med salt og peber.
Server retten sammen med kartoffelmos.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chicky KyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nakkefilet med krydderbulgurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farserede peberfrugter 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommechutney 2En chutney serveres som regel som tilbehør til indiske retter. Her bruges den lækre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!