Logo

Gryderet med hakket oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hakket oksekød
8 skalotteløg
2 porrer
4 gulerødder
2 spsk olivenolie
salt
friskkværnet peber
2 spsk hvedemel
1 litervand
70 g koncentreret tomatpúre
1 laurbærblad

Pil løgene. Skær porrerne i tykke ringe (brug halvdelen af det grønne).
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Begynd med at brune kødet i den varme olie, drys med salt og peber, inden melet drysses på og blandes godt med kødet.
Rør vand og tomatpúre sammen og rør det i det brunede kød.
Tilsæt laurbærblad, løg, porrer og gulerødder og lad retten komme i kog.
Læg låg på og lad det simre i 45 min. Smag til med salt og peber.
Server retten sammen med kartoffelmos.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?