Logo

Grydestegt hjortekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

1500 g udbenet hjortekølle
2,5 dl kogende vand eller fond
1 laurbærblad
2 hakkede løg
10 peberkorn
1 dl rødvin
3 dl fløde
50 g ribsgelé
500 g champignon
200 g bacon i skiver
*


Køllen gnides med salt og peber.

Brunes i en gryde sammen med 2-3 skiver bacon.

Vand eller fond med krydderier tilsættes.

Småkoger under låg ca. 60 min.

Kødet vendes jævnligt og den sidste halve time tilsættes rødvinen.
Stegeskyen sies, fløde tilsættes, hvorefter der smages til med salt, peber og ribsgelé inden den jævnes.
Champignon og bacon skæres i terninger og ristes på en pande.
Kødet skæres ud i ca. 1/2 cm. tykke skiver og pyntes med bacon i terninger sammen med champignon.
Serveres med smørstegte, råstegte eller hvide kartofler og en grøn salat




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pærer bagt i hvidvinssauceLækker dessert med pærer der bages i ovn med hvidvin, sukker og mandelflager. Server...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!