Logo

Guevetsi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl olivenolie
1 ds flåede tomater
1 stor fintskåret løg
l spsk salt
¾ spsk peber - det skal være spsk
6-8 hele peberkorn
8-10 allehånde
500 g pasta (rislignende - kan købes i OBS - alm. spaghetti kan bruges men
IKKE makaroni).
½-1 kg oksekød
 
Kødet, som er skåret i pæne strimler, brunes i olivenolie, løget tilsættes og
simrer med i 2 min., derefter tilsættes ca. ½ dl vand, krydderierne og de
flåede tomater.
Det koger for jævn varme til kødet er godt mørt (1 ½ - 2 timer)
Den kogte pasta og kødet kommes i et ovnfast fad - drysses med mild ost, og
gratiners i ovnen i ca. 20 min. ved 200ºC.
Kan også laves i portionsskåle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her