Logo

Guevetsi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 dl olivenolie
1 ds flåede tomater
1 stor fintskåret løg
l spsk salt
3/4 spsk peber - det skal være spsk
6-8 hele peberkorn
8-10 allehånde
500 g pasta (rislignende - kan købes i OBS - alm. spaghetti kan bruges men
IKKE makaroni).
1/2-1 kg oksekød
 
Kødet, som er skåret i pæne strimler, brunes i olivenolie, løget tilsættes og
simrer med i 2 min., derefter tilsættes ca. 1/2 dl vand, krydderierne og de
flåede tomater.
Det koger for jævn varme til kødet er godt mørt (1 1/2 - 2 timer)
Den kogte pasta og kødet kommes i et ovnfast fad - drysses med mild ost, og
gratiners i ovnen i ca. 20 min. ved 200ºC.
Kan også laves i portionsskåle.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PlukfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet lammekebab med cognac-urtesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrontærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os