Logo

Gullaschsuppe til havs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gullaschsuppe til havs

600 g oksekød i tern (tykkam eller bov)

1 stort løg

4 fed hvidløg

3 spsk olivenolie

1 tsk kommen

1-2 spsk paprika

1 liter vand

1-2 gulerødder

1 persillerod eller pastinak

2 peberfrugter, 1 rød og 1 grøn

2 tomater

400 g kartofler

salt og peber

Tilbehør: brød evt. peberfrugt

 

Skær løget i grove både og hvidløget i skiver.

Varm olien i en gryde, brun kødet af.

Kom løg, hvid­løg og kommen i, og lad det steg med lidt.

Kom paprika og vand i, og lad kødet koge ca. 1 time.

Skær gulerødder, persillerod, peberfrugter, tomater og kartofler i mundrette stykker.

Kom alle grønsagerne i gryden, spæd op med vand, til det dækker grydens indhold.

Tilsæt salt og peber, læg låget på.

Lad det koge ca. 20 minutter, og smag gullaschen til.

Spis retten med brød.

 

Tips: Skær en peberfrugt i tern og drys dem over retten, når den er færdig, så er der lidt sprødt at bide i.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blæksprutter i bøftomat og chiliDenne hovedret er perfekt aftensmad til for eksempel gæster. Retten er utrolig let at lave...
• Lunken andEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cajun millionbøfCajun køkkenet kommer fra Louisiana i USA, hvor der over tid er sket en sammenblanding af...
• Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os