Logo

Høns og asparges i tarteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 høne
salt
suppevisk

1 dåse aspargessnitter
1 dl sødmælk
½ dl piskefløde
25 g smør
2 spsk hvedemel
Væde fra dåse asparges
6 tarteletter

Kogning af høne:
Hønen parteres rå, dækkes med kogende vand med salt og suppevisk og koges ca. 1 ½ time alt efter alder. Hønsekødet bliver meget saftigt, og suppen anvendes til sauce.


Kødet skæres i mindre stykker. Asparges væden sigtes ned i skål. Mælk, fløde og asparges væde koges let op.

Rør smør og hvedemel sammen, hæld aspargesvæden i. Koges saucen igennem og kom hønsekød og asparges snitter i. Giv dette et opkog.

Imens varmes tarteletterne. Tarteletterne fyldes med kødfyldet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her