Logo

Hakkebøf i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hakket oksekød
ca. 1200 g kartofler
salt, peber
1/2 l. piskefløde
3 løg
500 g champignon
1 peberfrugt
1 dåse flåede tomater
 
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Krydr med salt og peber.
Hæld 2 dl fløde ved.
Sæt kartoflerne i ovnen ca. 30 min. ved 200ºC.
Form kødet til 8 bøffer og brun dem på begge sider.
Svits løgringe, champignon i skiver og peberfrugt i tern - det hele hver for sig.
Læg bøfferne over kartoflerne og fordel løg, champignon og peber herover.
Hæld de flåede tomater hen over retten sammen med resten af fløden og krydr med salt og peber.
Sæt atter fadet i ovnen ca. 30–40 min. ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkungryde med skruerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte lammehjerterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffel-spinatfrikadeller og tomatsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær- og citronparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os