Logo

Hakkebøf i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hakket oksekød
ca. 1200 g kartofler
salt, peber
½ l. piskefløde
3 løg
500 g champignon
1 peberfrugt
1 dåse flåede tomater
 
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Krydr med salt og peber.
Hæld 2 dl fløde ved.
Sæt kartoflerne i ovnen ca. 30 min. ved 200ºC.
Form kødet til 8 bøffer og brun dem på begge sider.
Svits løgringe, champignon i skiver og peberfrugt i tern - det hele hver for sig.
Læg bøfferne over kartoflerne og fordel løg, champignon og peber herover.
Hæld de flåede tomater hen over retten sammen med resten af fløden og krydr med salt og peber.
Sæt atter fadet i ovnen ca. 30–40 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her