Logo

Hakkebøf med kapers og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500-600 g hakket oksekød
1 spsk sennep
1-2 spsk hakkede kapers
1-2 fed hvidløg
salt og peber
50-60 g smør eller margarine
Tilbehør:  reven peberrod og råstegte kartofler
 
Bland det hakkede kød med sennep, hakkede kapers og knust hvidløg.
Form kødet til fire store bøffer.
Steg dem i gyldent smør eller margarine 3-5 min. på hver side.
Garnér bøfferne med reven peberrod og giv råstegte kartofler til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her