Logo

Hakket lammekød med peberfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket lammekød
groft salt
peber fra kværn

Fyld:
1 stortløg
2 peberfrugter
20 g fedtstof
1 fed hvidløg
1 æg
8 spsk rasp
30 g fedtstof

Pil og hak løget fint
Skær peberfrugterne ud i terninger
Svits begge dele i fedtstof på en pande.
Drys lidt salt og peber på og bland knust hvidløg i.

Del det hakkede lammekød i fire dele.
Form fire ”pandekager” på ca. 10 cm. i diameter.
Drys lidt salt og peber på.

Kom 1 spsk af peberfyldet på hver kødflade og fold dem en gang over.
Tryk sammen om fyldet.
Vend kødet i sammenpisket æg og derefter i rasp.

Smelt fedtstoffet på en pande.
Brun og steg kødet i ca. 5 minutter på hver side.
Drys lidt salt og peber på kødet.

Damp broccolien og kog panden af med lidt vand fra broccolien.
Varm resten af peberfyldet i skyen.

Server lammekødet med broccoli, kogte kartofler, peberfyldet i stegeskyen og hakket persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med spinat og lime og hvidløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt kylling med råkostsalaterTo meget forskellige råkostsalater er lækkert tilbehør til en saftig helstegt kylling -...
• Slethvar med grønt -Asiatisk - inspireretSletvaren lever i danske farvande. Den har et fast hvidt kød, en delikat smag og ligger i...
• RisfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os