500 g  hakket lammekød 
 groft salt
 peber fra kværn
 
Fyld: 
1 stortløg
2 peberfrugter
20 g  fedtstof
1 fed hvidløg
1 æg
8 spsk  rasp
30 g  fedtstof
Pil og hak løget fint 
Skær peberfrugterne ud i terninger 
Svits begge dele i fedtstof på en pande. 
Drys lidt salt og peber på og bland knust hvidløg i. 
Del det hakkede lammekød i fire dele. 
Form fire ”pandekager” på ca. 10 cm. i diameter. 
Drys lidt salt og peber på. 
Kom 1 spsk af peberfyldet på hver kødflade og fold dem en gang over. 
Tryk sammen om fyldet. 
Vend kødet i sammenpisket æg og derefter i rasp. 
Smelt fedtstoffet på en pande.
Brun og steg kødet i ca. 5 minutter på hver side. 
Drys lidt salt og peber på kødet. 
Damp broccolien og kog panden af med lidt vand fra broccolien. 
Varm resten af peberfyldet i skyen. 
Server lammekødet med broccoli, kogte kartofler, peberfyldet i stegeskyen og hakket persille.