Logo

Halloumi med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 spsk rød chili, finhakket og evt. udkernet
2 spsk ekstra jomfru-olivenolie
500 g halloumiost i tynde skiver, ca. ½ cm
saft af ¼ citron

Bland chili og olie i en skål og lad det trække, mens osten steges. Brug en pande med sliplet-belægning og steg osten uden fedtstof i ca. 2 minutter på hver side.
Man kan også bruge en grill-pande eller grille den.
Arrangér de stegte osteskiver på et fad og dryp med chili og frisk citronsaft.

Tips: halloumi er en fast og meget salt ost. Den er vanskelig at få i Danmark, men prøv at spørge hos ostehandleren
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her