Logo

Hamburgerryg med grønsager i kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g nudler
400 g hamburgerryg
2 peberfrugter
4 forårsløg
2 spsk olie
1 dåse kokosmælk
1 tsk stødt spidskommen
salt og peber
brød

Læg nudlerne i en skål, og hæld kogende vand over.
Lad stå, imens du laver maden.
Eller kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
Skær kødet i strimler.
Skær peberfrugter og forårsløg i mindre stykker.
Svits kød og grønsager i olie i en gryde.
Hæld kokos mælk over sammen med spidskommen. og vend rundt med en ske.
Kog op.
Afdryp nudlerne. og vend i saucen.
Server fra dybe tallerkener eller skåle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her