Logo

Hamburgerryg med gulerodscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g kogt hamburgerryg
3 gulerødder
1 porre
3 dl grønsagsbouillon (vand + terning)
1 tsk majsstivelse
1 dl syrnet fløde 9%
1 tsk dijonsennep

Gulerødder og porre skæres i mindre stykker og koges ca. 10 min i bouillon.
Mixes sammen i en foodprocessor eller blendes og varmes op igen.
Majsstivelsen udrøres i syrnet fløde og røres i.
Saucen koges igennem og smages til med sennep, salt og peber.
Servér med pasta og dampet spinat samt flûtes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her